Recept Egg Curry


Ingrediënten
8 eieren
1 ui
2 tomaten
1 tl komijnzaad
1 el garam masala
½ tl cayennepeper
1 tl gemberpoeder
6 takjes verse koriander
Olie
4 el kokos
1 el tomatenpuree
3 dl kokosmelk
Zout en peper

Bereidingswijze
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken en pel ze. Pel en snipper intussen de ui. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng in een bakje de droge specerijen met 2 el water. Hak de koriander fijn. Verhit 2 el olie en fruit hierin de ui tot deze lichtbruin is. Voeg de geraspte kokos toe en bak nog 1 min. Voeg de specerijenpasta en tomatenpuree toe en bak 1 min. Voeg de kokosmelk en blokjes tomaat toe en laat de saus 5 min. zachtjes sudderen. Halveer de eieren en leg ze in de saus. Voeg de koriander toe en laat het geheel 3 min. goed doorwarmen. Breng de saus op smaak met zout en peper.

4.00 avg. rating (75% score) - 2 votes

Geef je mening over dit recept

You must be logged in to post a comment.