Reisgidsen


Footprint IndiaFootprint India

Footprint Handbook is een engelstalige praktische reisgids. Betere gids dan de Lonely Planet. Vol met de praktische informatie over accommodatie van middenklasse tot luxe en plaatsbeschrijvingen – kenmerk : brede cultuur en achtergrondinformatie, goed geschreven.Goede verwijzingen naar websites en veel mailadressen.Veel informatie over bezienswaardigheden. Meer achtergrond informatie, diepgaand met vooral meer tips in de minder bekende gebieden.

Editie: 15e editie
Taal: Engels
ISBN:9781906098056
meer info

Rough Guide IndiaRough Guide India

Zeer goede reisgids voor zowel de georganiseerde maar vooral voor de zelfstandige reiziger. Boordevol informatie over reizen, slapen, eten, maar ook musea en cultuur. Uitputtende bron van informatie, veelal completer dan de Lonely Planet. Inleidende informatie over land en cultuur is zeer goed. Goede, kritische beschrijvingen van alle bezienswaardigheden en toeristische mogelijkheden. Stadsplattegronden en overzichtskaartjes. Prettige vlotte schrijfstijl.

Editie: 6e editie
Taal: Engels
ISBN:1843535017
meer info

Lonely Planet IndiaLonely Planet India

Lonely Planet is een engelstalige praktische reisgids boordevol informatie over de route, accommodatie van budget tot luxe, en plaatsbeschrijvingen. De perfecte reisgids voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger. Naast een algemene inleiding van het land vol met praktische informatie over hoe je er het beste kunt reizen: slapen, eten, vervoer, excursies, stadskaartjes en illustraties. … alles kun je er in vinden. Goede gids voor trekkers.

Editie: 12e editie
Taal: Engels
ISBN:9781741043082
meer info

Insight Guide IndiaInsight Guides India

De auteurs en fotografen laten u op de Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met India. In het eerste gedeelte leest u alles over de geschiedenis en cultuur van de bevolking. Daarna komen de Indiase karakteristieken aan bod. In het gedeelte ‘Reisinformatie’ vindt u alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, toeristische tips, klimaat, en nog veel meer. Dit boek is niet alleen een reisgids; het is tevens een leuk boek om in weg te dromen en is ook voor thuisblijvers interessant.

Editie: 2007
Taal: Nederlands
ISBN: 978.906655.1329
meer info

Trotter Noord-IndiaTrotter Noord-India

Trotter is een originele serie reisgidsen met een eigen mening en persoonlijkheid. Trotter is beroemd om zijn betrouwbare keuze van hotel- en restaurantadressen in alle prijsklassen; Berucht voor zijn kritische noten en persoonlijke visie. De traditionele trekpleisters worden verfrissend beschreven en ongekende schatten worden geopenbaard. De selectie van hotels en restaurants is uniek en de hoeveelheid praktische informatie overvloedig.

Editie: 2006
Taal: Nederlands
ISBN: 9789020964646
meer info

Dominicus Reisgids IndiaDominicus Reisgids India

Gids met adequate beschrijvingen van wat een land of gebied te bieden heeft voor de toerist, zonder te blijven steken bij de meest voor de hand liggende trekpleisters. Incl. plattegrondjes, illustraties en praktische tips. De Dominicus Reeks is de grootste serie reisgidsen in het Nederlandse taalgebied. De naamgever van de reeks, Jo Dominicus, schreef zelf ca. 35 gidsen in de vorm van reisverslagen. Sinds de jaren tachtig wordt de serie door een team van deskundige auteurs uitgebreid, geactualiseerd en per bestemming aangepast aan de eisen van de moderne reiziger.

Editie: 2001
Taal Nederlands:
ISBN: 902573376x

Elmar Reishandboek IndiaElmar Reishandboek India

Uitgebreide reisgids met vooral veel streekbeschrijvingen. Inleiding met aandacht voor geschiedenis, flora & fauna en cultuur, maar vooral goed in praktische informatie en plattegronden. Sober uitgevoerd, wat groot formaat wat het een minder handig boek maakt voor lange reizen. Helaas geen actuele editie beschikbaar. Wel een degelijke gids!

Editie: 2004
Taal Nederlands:
ISBN: 9789038914978